Alle categorieën
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Home > Over ons > Nieuws

Huacheng Biotech LOHANGAR'S Village Super League Cola nieuwe lancering

Tijd: 2023-08-01 Hits: 35

Op 28 juli werd de Village Super League Cola-lanceringsconferentie voor nieuwe producten van Huacheng Biotech LOHANGAR met succes gehouden in het Rongjiang Village Super League-voetbalstadion in Guizhou.


1


2


3


4


LOHANGAR'S Village League Super Cola, gezamenlijk ontwikkeld door Rongjiang Country Agricultural Investment and Development Co., Ltd. en Hunan Huacheng Biotech, Inc. is een beperkt product met de handelsmerkautorisatie van "Village Super League", met als doel het consumptiepotentieel van Rongjiang Village verder te bevorderen Super League, vergroot de invloed van Rongjiang-monniksfruit en helpt de revitalisering van het platteland.


5


6


LOHANGAR'S Village League Super Cola maakt gebruik van de gepatenteerde technologie van Huacheng Biotech en de natuurlijke zoetstoffen uit het extract van de monniksfruit uit Rongjiang, zonder toevoeging van kunstmatige zoetstoffen zoals aspartaam, sucralose en acesulfameae. LOHANGAR'S Village League Super Cola is 0 suiker 0 kaart 0 vet, gezamenlijke "Village Super League" happy release!


Vorige: De mondiale ranglijst van institutioneel octrooiconcurrentievermogen op het gebied van verwerkingstechnologie voor landbouwproducten voor 2021 is vrijgegeven!

Vervolg: Leiders van de Kamer van Koophandel van Changsha Shaoyang bezochten Hunan Huacheng Biotech., Inc.