Alle categorieën
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Home > Over ons > Profiel

Profiel Profiel

Profiel

Nieuws Nieuws

Nieuws

Maatschappelijke verantwoordelijkheid Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Octrooi Octrooi

Octrooi

Hunan Huacheng Biotech, Inc. de toonaangevende expert op het gebied van zoetstofoplossing voor monniksvruchten voor suikervermindering

Hunan Huacheng Biotech, Inc., met hoofdkantoor in de Changsha High-tech Zone, provincie Hunan, werd opgericht in 2008 en werd bekroond met de National High-tech Enterprise en een van de top 10 toonaangevende leveranciers van plantenextracten in China. Het is gecertificeerd door NSF-cGMP en is ook een van de acht initiatiefnemers van de Chinese Plant Extract Industry Alliance, de constructeur van de Monk Fruit Extract Industry Standard en 100 uitstekende ondernemers in Changsha ter gelegenheid van de 30e verjaardag van de oprichting van de nationale hightech industriële ontwikkeling. Zone.


Hunan Huacheng Biotech., Inc. heeft een compleet kwaliteitsmanagementsysteem opgezet en is geslaagd voor BRC, NSF-cGMP, Non-GMO, FDA-GRAS, ISO9001, ISO22000 (HACCP), SC, KOSHER, HALAL en andere internationale gezaghebbende certificeringen. 


Om een ​​gezond, zoet en groen fruit te garanderen, plaatste Huacheng zijn plantbasis in het hart van 25-30 graden noorderbreedte. Met behulp van de meest geavanceerde extractie-, scheidings- en zuiveringstechnologie zit elke monniksvrucht vol met versheid die door de natuur wordt geschonken. Huacheng is het eerste bedrijf ter wereld dat het plantareaal van Monk Fruit met succes heeft uitgebreid van Guilin naar Hunan, Jiangxi en andere regio's. Het nieuw ontwikkelde gebied is geschikt voor het planten van 6 miljoen hectare, dat een verticaal geïntegreerde hele industriële keten van Monk Fruit heeft, van weefselkweek van fruitzaailingen, planten, R&D en technische ondersteuning, extractie en productie, uitgebreide ontwikkeling en gebruik van extractie; formule onderzoek en ontwikkeling van vervangende suiker, toepassing van eindproducten op de recycling van fruitresten en biologische meststof.


Momenteel wordt Huacheng R&D Center geleid door een Ph.D. team met een rijke branche-ervaring in de Verenigde Staten. Er zijn meer dan 40 wetenschappelijke onderzoekers, waaronder een groep van 4 artsen en meer dan 10 meesters. Het bedrijf heeft lange tijd een diepgaande samenwerking uitgevoerd met bekende onderzoeksinstellingen voor huishoudelijk voedsel en natuurlijke producten, zoals het National Technology Research Center of Utilization Engineering of Plant Functional Components van Hunan Agricultural University, Central South University, Hunan University van de traditionele Chinese geneeskunde, enz.


Huacheng is 's werelds toonaangevende expert op het gebied van Monk Fruit Extract en biedt oplossingen voor suikervermindering. Het is onze heilige missie om iedereen het puur natuurlijke, caloriearme en gezonde snoepje te bieden. We hopen een strategische samenwerking aan te gaan met meer bedrijven op het gebied van voeding, drank, gezondheidszorg en farmacie.


Certificaat van eer

onbepaald


Tentoonstelling hal


onbepaald

Huachengs fabriek

Mogroside V 50% algemene capaciteit bereikt 600MT/Y, Huacheng is de grootste professionele Mogroside-fabrikant ter wereld