Alle categorieën
Hunan Huacheng Biotech, Inc.
Home > Kwaliteit

Hunan Huacheng Biotech, Inc. houdt zich altijd aan het geloof in "Kwaliteit is een leven voor ondernemingen", en beschouwt klantenservice als de focus van onze aandacht, en verbetert voortdurend het controlesysteem voor voedselveiligheid. Van het binnenkomen van de ingrediënten in de fabriek, de kwaliteitscontrole van het productieproces van tussenproducten, evenals de kwaliteitscontrole van oplosmiddelen en ingrediënten, we houden ons strikt aan de cGMP-vereisten om de kwaliteit te controleren om te verzekeren dat de productkwaliteit voldoet aan USP, EP en ChP.

QA

Het relatief perfecte kwaliteitsmanagementsysteem en voedselveiligheidsbeheersysteem werden gezien volgens de China Food SC (QS) -certificeringsvereisten, ISO-kwaliteitsbeheersysteem QMS, ISO-voedselveiligheidsbeheersysteem FSMS, FDA Food Safety Modernization Act FSMA, FDA21 CFR111.
Tot nu toe hebben we certificaten verkregen, waaronder NSF-cGMP, ISO9001, ISO22000, BRC, SC(QS), TUV, GRAS, Non-GMO Project, KOSHER, HALAL enz. Onze productielocatie is met succes gecontroleerd door verschillende wereldberoemde voedsel- en farmaceutische bedrijven.

 • FDA-GRAS

  FDA-GRAS

 • NSF-cGMP

  NSF-cGMP

kwaliteit

QC

We hebben wetenschappelijke testmethoden en geavanceerde testinstrumenten vastgesteld volgens de kwaliteitseisen van elk product. Er is een sensorisch evaluatielaboratorium, een fysisch en chemisch laboratorium, een microbiologisch laboratorium, een laboratorium voor precisie-instrumenten en een monsterkamer. Het labo is momenteel uitgerust met HPLC, GC, AA, UV-VIS, enz...
De ICP-MS, LC/MS/MS, GC/MS/MS en andere testapparatuur zullen in 2018 goed zijn uitgerust.
We hebben een langdurige samenwerking tot stand gebracht met de laboratoria van derden (NSF, SGS, Eurofins, enz.). Volgens het inspectieplan van het bedrijf en de eisen van de klant, zullen de producten naar het externe laboratorium worden gestuurd om regelmatig te worden getest om de veiligheid van onze producten te waarborgen en te voldoen aan de eisen van de klant.

 • Wateren2695

  Wateren2695

 • TU-1900

  TU-1900

 • TAS-990

  TAS-990

 • GC7900

  GC7900

 • GC-MS7890B

  GC-MS7890B

Professioneel QC-team:

Professioneel QC-team:

Hooggekwalificeerd QA & QC-team
Eersteklas voorzieningen
Perfect kwaliteitsborgingssysteem